Vi pakker gjerne for deg

De fleste opplever flytteprosessen som hektisk. Pakking er en stor del av flyttingen, og velger man å gjøre dette selv, kan det ofte være tidkrevende og slitsomt.

Pakker man ikke riktig, kan det være stor fare for at noe går i stykker under transporten. En av de tjenestene vi kan tilby, er å pakke alt det du har ned på en skånsom og forsvarlig måte.

Vi har god erfaring med pakking, og jobber raskt. Dere kan trygt overlate denne jobben til oss!

Vi tar alltid med oss emballasje som kartonger, silkepapir for innpakking av kjøkkenutstyr og bobleplast for emballering av større knuselige gjenstander. Vi har flyttetepper, seler, traller og annet utstyr som trengs for å gjennomføre en skånsom og sikker flyttetransport. Hvis du skal stå for pakkingen selv, kan du leie eller kjøpe emballasjeav oss. 

Vi kan også være behjelpelig med utpakking i ditt nye hjem.

 

Lager

Lagerleie gir deg ekstra plass. Ønsker du å lagre hele eller deler av flyttelasset? Vårt lager er på rundt 1000 kvadrat. Her kan du trygt oppbevare tingene dine på kort eller lengre sikt.

Lei så lenge du vil. Du betaler per kvadrat, og for minst en kalendermåned. Vi anbefaler at du informerer ditt forsikringsselskap, slik at innboforsikringen gjelder også mens tingene er oppbevart på lager. 

Designet av : Absoluttweb - God webdesign i Bergen